БЛАГОДАРИМ ВИ, ДАРИТЕЛИ, ЗА ВАШАТА ЩЕДРОСТ!

По инициатива на децата, участващи в Програмата „Ваканция в библиотеката”, и техните родители,  на 7 август 2019 г. в библиотеката в IV квартал се състоя благотворителен кулинарен базар, с цел закупуване на нови мебели за библиотечния филиал.

Отзоваха се много желаещи да подкрепят каузата – деца, родители и гости, сред които Кметът на Община Самоков – г-н Владимир Георгиев, гл. експерт „Култура” – г-жа Пепа Георгиева, Управителят  на ЦКБ – Самоков – г-жа Надка Златева,членове на  младежката организация на БСП, Директорът на ОУ “Христо Максимов” г-жа Антоанета Николова.

Кулинарните изкушения, приготвени от самите деца, събраха сумата от 891 лв., с които ще бъде променен интериорът на библиотеката.

 

Уважаеми дами и господа, приятели,

 

 От името на екипа на Общинска библиотека „Паисий Хилендарски” Ви благодарим, че се отзовахте на поканата да участвате в Благотворителния кулинарен базар на Филиал „IV – квартал” .

Този ден се превърна в празник на доброто, щедростта и съпричастността.

Подкрепата днес за уюта и комфорта на нашите деца е гаранция за успеха и просперитета на цялата общност в утрешния ден. Тези млади хора заслужават да виждат, че трудът им е оценен, а любимото им място е уютно и модерно, съобразено с техните желания.

Благодарение на безрезервната Ви подкрепа събрахме рекордната сума от 891 лева за нови мебели за библиотеката в IV – квартал.

Благодарим Ви още веднъж, че сте част от тази нашата мисия в името надеждата, вярата и мечтите на самоковските деца!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *